Systém veřejné osobní dopravy v Londýně - Mendová, Jitka; Zelený, Lubomír; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat systém osobní veřejné dopravy ve městě Londýn s důrazem na její stávající stav a některé plánované změny a současně by měla podat přehled o těch změnách, které se podílely na současném stavu dopravy ve městě. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, přičemž teoretická část se zabývá především základními pojmy dopravy. Praktická část se pak zabývá historickým vývojem dopravy, módy veřejné dopravy a dopravními strategiemi města. Klíčovými zdroji práce jsou především elektronické informační zdroje, jak v podobě dokumentů vydaných jednotlivými odpovědnými orgány, tak i v podobě oficiálních webových stránek těchto orgánů, a publikace vydané ve spolupráci s London Transport Museum a společností Transport for London.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses