Finanční benchmarking podniku Pivovar Svijany, a. s. - Roudná, Tereza; Neumaierová, Inka, 1960-; Beran, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční benchmarking společnosti Pivovar Svijany, a.s. Díky finančnímu benchmarkingu dokážeme posoudit finanční situaci podniku a srovnat ji se situací v odvětví, ve kterém podniká, i s nejlepšími podniky v tomto odvětví. Toto porovnání odhalí finanční zdraví podniku a jeho silné a slabé stránky. V této práci je konkrétně použita metoda benchmarkingového diagnostického systému finančních indikátorů INFA. Tento systém byl navržen manželi Neumaierovými ve spolupráci s Ministerstvem obchodu a průmyslu.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses