Analýza aplikací v oblasti státní správy - Pulgret, Adam; Benáčanová, Helena, 1947-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Úkolem této práce je analyzovat vybrané aplikace na Městském úřadě Litomyšl. V práci je představen pojem veřejná správa a eGovernment. Hlavní náplní práce je analýza aplikací na Městském úřadě Litomyšl, nejprve je uveden městský úřad a následně představeny vybrané aplikace, způsoby jejich použití a nedostatky aplikací z hlediska činností, které na městském úřadě probíhají.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses