Dlhodobý majetok a jeho overovanie v účtovnej závierke - Stržínková, Veronika; Křížová, Bára; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
STRŽÍNKOVÁ, Veronika: Dlhodobý majetok a jeho overovanie v účtovnej závierke. -- Vysoká škola ekonomická v Prahe. Fakulta financií a účtovníctva; Katedra finančného účtovníctva a auditu -- vedúci bakalárskej práce Ing. Bára Křížová -- Praha 2014, s. 46. Bakalárska práca sa zameriava na proces auditu dlhodobého hmotného majetku a jeho praktickú aplikáciu v podniku ŽOS Trnava, a. s. Práca je rozdelené na tri časti -- teoretická časť sa zaoberá dlhodobým majetkom (jeho definíciou, zaradením, ocenením, odpisovaním a vyradením) ďalej overovaním dlhodobého majetku v účtovnej závierke, spolu s popisom procesu auditu. Praktická časť aplikuje poznatky získané v oboch kapitolách teoretickej časti. Cieľom práce bolo zistiť, akým spôsobom audítor overuje dlhodobý hmotný majetok v účtovnej závierke, a tieto poznatky aplikovať na konkrétny podnik.
Vedoucí práce: Bára Křížová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses