Systémy pro navigaci uvnitř budov, implementace a realizace - Strnad, Pavel; Bruckner, Tomáš, 1974-; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce se věnuje tématu lokalizace uvnitř budov. První část práce se zabývá technologiemi a systémy sloužícími k lokalizaci, přičemž jsou vysvětleny základní principy a problémy implementace těchto systémů, jejich přínosy a zápory. Dále je v této části vysvětlena funkcionalita jednotlivých technologií a také účel, ke kterému se nejlépe hodí. Další část práce se věnuje samotné implementaci lokalizačního systému Redpin v rámci areálu Vysoké školy ekonomické v Praze. V této části jsou shrnuty informace o projektu Redpin, následně je zde rozebrána architektura systému a jeho funkcionalita. Zbývající část práce se věnuje přímé implementaci tohoto systému. Jsou zde specifikovány použité technologie, rozebrán postup instalace systému a nakonec také zhodnoceny výsledky jeho testování.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses