Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců - Pátková, Markéta; Palíšková, Marcela, 1961-; Lána, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Náplní této bakalářské práce je na základě teoretických poznatků identifikovat základní faktory pracovní spokojenosti. Následně je provedena analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců v konkrétní společnosti -- Slévárna a modelárna Nové Ransko, s.r.o., s cílem identifikovat zde faktory pracovní spokojenosti. Na základě získaných výsledků jsou navrhnuta zlepšující opatření. Sběr dat pro empirickou část práce je proveden pomocí dotazníkového šetření ve spolupráci se zaměstnanci společnosti. Respondenti jsou dotazováni na pracovní spokojenost v následujících oblastech -- obsah práce, mzdové ohodnocení, pracovní podmínky, vztahy na pracovišti, vztah ke společnosti a pracovní perspektivy.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses