Využití fondů EU ve vybrané lokalitě - Špetlík, Václav (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na využití fondů EU v Luhačovicích a na konkrétní rozbory jednotlivých projektů. Její součástí je také vlastní zhodnocení. Neméně důležitý je i popis jednotlivých fondů včetně celého průběhu poskytování finančních prostředků z EU. Hlavní část této práce byla věnována charakteristice realizovaných projektů, které byly spolufinancovány EU, a jež se uskutečnily nebo uskuteční v okolí lázeňského města Luhačovice v letech 2003-2020. V úplném závěru je uvedeno celkové zhodnocení mé práce.