Využití fondů EU ve vybrané lokalitě - Špetlík, Václav; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Soukupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na využití fondů EU v Luhačovicích a na konkrétní rozbory jednotlivých projektů. Její součástí je také vlastní zhodnocení. Neméně důležitý je i popis jednotlivých fondů včetně celého průběhu poskytování finančních prostředků z EU. Hlavní část této práce byla věnována charakteristice realizovaných projektů, které byly spolufinancovány EU, a jež se uskutečnily nebo uskuteční v okolí lázeňského města Luhačovice v letech 2003-2020. V úplném závěru je uvedeno celkové zhodnocení mé práce.
Vedoucí práce: Lubomíra Breňová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses