Fenomén non-compliance pacientů s diagnózou L2x atopická dermatitida - Hlavatá, Jana (2014)
Cílem práce je analyzovat míru výskytu fenoménu non-compliance u pacientů s diagnózou atopická dermatitida prostřednictvím dotazníkového šetření mezi pacienty vybraných dermatologických ambulancí v Praze. Výsledkem praktické části bude testování stanovených hypotéz. Výsledkem je prokázání závislosti non-compliance na přístupu lékaře