Fenomén non-compliance pacientů s diagnózou L2x atopická dermatitida - Hlavatá, Jana; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018 (2014)
Cílem práce je analyzovat míru výskytu fenoménu non-compliance u pacientů s diagnózou atopická dermatitida prostřednictvím dotazníkového šetření mezi pacienty vybraných dermatologických ambulancí v Praze. Výsledkem praktické části bude testování stanovených hypotéz. Výsledkem je prokázání závislosti non-compliance na přístupu lékaře
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: atopický ekzém; terapeutické postupy; dotazníky; management [obor dipl. práce]; non-compliance; diplomové práce; atopic eczema; therapeutic procedures; questionnaires; master's theses