Podnikatelský plán - Janda, Tomáš; Strouhal, Jiří, 1980-; Mikovcová, Hana, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce je vypracovat podnikatelský plán cukrárny, na jehož základě bude možné vyhodnotit finanční výkonnost a rentabilitu projektu. Provedena bude tržní analýza, příprava provozních činností cukrárny i kalkulace očekávaných výnosů a nákladů, následně budou sestaveny kalkulace peněžních toků a plánovaný výkaz zisku a ztráty. Podnikatelský plán bude sestaven ve třech variantách finančního plánování a bude sloužit jako interní materiál pro vyhodnocení situace, zdali je racionální realizovat popisovaný podnikatelský záměr a je-li takovýto projekt životaschopný v konkurenčním prostředí. Pesimistická, realistická a optimistická varianta finančního plánu ukáže, jaký by mohl být průběh podnikání v prvních třech letech provozu cukrárny. Na základě všech sepsaných dat bude vyvozeno doporučení, zdali uvažovanou provozovnu cukrárny otevřít či nikoliv.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses