Podnikateľský zámer - Subway franchise - Leitner, Tomáš; Slunčík, Peter; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Predmetom diplomovej práce je vypracovanie podnikateľského plánu pre pobočku spoločnosti Subway a oboznámenie sa s konceptom franchisingu. Teoretická časť diplomovej práce sa venuje definovaniu franchisingu, jeho charakteristikám, znakom, výhodám a nevýhodám pre zmluvné strany a popisuje náležitosti potrebné k založeniu podniku. V aplikačnej časti je predstavený podnikateľský plán na otvorenie franchisového obchodného miesta Subway.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses