Ekonomická analýza společnosti STUDENT AGENCY, k.s. - Němec, Pavel; Dvořáček, Jiří, 1947-; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce detailně analyzuje společnost STUDENT AGENCY, k.s. Je provedena finanční analýza za roky 2008 - 2012 a následně je společnost analyzována pomocí metod strategické analýzy. Získané informace jsou pak syntetizovány pomocí SWOT analýzy. Ta je základním podkladem pro stanovení autorových doporučení ohledně podnikové strategie. Diplomová práce se skládá z úvodu, teoretické části, praktické části a závěru. V úvodu je možné nalézt základní seznámení čtenáře s danou problematikou a jsou zde popsány motivy pro psaní práce. V teoretické části je popsán použitý metodický aparát a dále v praktické části je tento aplikován na analyzovanou společnost. V závěru je uvedeno celkové shrnutí zjištěných skutečností.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses