Analýza Warehouse managment systému - Stibůrek, Jan (2014)
Tato diplomová práce pojednává o Warehouse management systému, softwarovém řešení, které komplexně řeší skladové procesy včetně možnosti napojení na navazující články logistického řetězce. V teoretické části je obecně popsána problematika WMS, popsány druhy řešení a představen výběr dodavatelů v České republice. Následující praktická část práce pojednává a analyzuje služby v oblasti WMS od společnosti Mibcon a zkoumá a hodnotí WMS ve firmě Office Depot.