Analýza Warehouse managment systému - Stibůrek, Jan; Jirsák, Petr; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce pojednává o Warehouse management systému, softwarovém řešení, které komplexně řeší skladové procesy včetně možnosti napojení na navazující články logistického řetězce. V teoretické části je obecně popsána problematika WMS, popsány druhy řešení a představen výběr dodavatelů v České republice. Následující praktická část práce pojednává a analyzuje služby v oblasti WMS od společnosti Mibcon a zkoumá a hodnotí WMS ve firmě Office Depot.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses