Vytvoření zasílatelské firmy v oblasti elektronických receptů - Devera, Jan (2014)
Předmětem bakalářské práce je Vytvoření zasílatelské firmy v oblasti elektronických receptů. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů souvisejících s podnikáním, podnikatelským plánem, jeho strukturou a popsáním jednotlivých částí. Práce dále seznamuje se zasílatelstvím, legislativou upravující distribuci léků a elektronickými recepty. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán pro zasílatelskou firmu, nastíněn způsob spolupráce firmy s lékárnami a seznámení s legislativním problémem zásilkového prodeje léků na předpis.