Vytvoření zasílatelské firmy v oblasti elektronických receptů - Devera, Jan; Novák, Radek, 1960-; Kopáč, Ludvík; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce je Vytvoření zasílatelské firmy v oblasti elektronických receptů. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů souvisejících s podnikáním, podnikatelským plánem, jeho strukturou a popsáním jednotlivých částí. Práce dále seznamuje se zasílatelstvím, legislativou upravující distribuci léků a elektronickými recepty. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán pro zasílatelskou firmu, nastíněn způsob spolupráce firmy s lékárnami a seznámení s legislativním problémem zásilkového prodeje léků na předpis.
Vedoucí práce: Radek Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses