Analýza, testování a návrh na zlepšení vybraných firemních aplikací - Lacina, David; Benáčanová, Helena, 1947-; Štryncl, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce se zabývá analýzou dvou aplikací, které jsou nebo budou využívány ve vybrané firmě. První aplikací je aplikace E-PROD. U aplikace je řešena možnost automatizace zadávání jednotlivých hodnot, dle kterých pak aplikace vypočítává celkovou produktivitu. Druhou aplikací je ABC TOOL. Tato aplikace není zatím ve firmě používána, neboť není vyzkoušena její funkčnost na české platformě. Tato aplikace je v rámci této práce analyzována a je testována její použitelnost. Na základě těchto testů bude rozhodnuto, zda je aplikace použitelná pro českou pobočku. Práce se také zabývá návrhy na optimalizaci využívání aplikací a náměty na jejich případné úpravy a rozšíření. Výstupy z práce by měly být informací o možnostech zlepšení softwarové podpory vybraných procesů firmy.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses