Hodnocení a odměňování zaměstnanců v organizaci - Lelková, Martina; Palíšková, Marcela, 1961-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce "Hodnocení a odměňování zaměstnanců v organizaci" se zabývá systémem hodnocení a odměňování v určitém podniku. Pro popsání reálného systému byla vybrána společnost xyz. Úkolem práce bylo zjistit slabá místa systému a navrhnout postupy jeho vylepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy a definice systému hodnocení a odměňování. V praktické části je nejdříve představena společnost xyz. Dále je podrobně popsán systém hodnocení a odměňování zaměstnanců, který společnost využívá. Následuje dotazníkové šetření, které mělo za úkol zjistit především spokojenost zaměstnanců se zavedeným systémem a jeho vyhodnocení. Na základě odpovědí zaměstnanců a podle poznatků z teoretické části, byly vypracovány návrhy změn pro větší efektivitu a spokojenost zaměstnanců ve společnosti.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses