Výsledkový systém pro Euro hry Doksy - Červenka, Lukáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem diplomové práce je analýza současného nevyhovujícího výsledkového systému sou-těže Euro hry Doksy a následný návrh a vývoj nového výsledkového systému. V první části práce je analyzován současný stav. V této části je objasněn kontext výsledkového systému a jsou v ní analyzovány nedostatky systému. V další části práce jsou specifikované požadavky na aplikaci, a to na základě předchozí analýzy a rozhovorů s organizátory. Poté v práci následuje návrh nového výsledkového systému, který by lépe vyhovoval požadavkům organizátorů. V návrhu aplikace je popsaná architektura systému a technologie, které jsem při vývoji použil. Závěrečná část práce obsahuje návod na instalaci výsledkové-ho systému a uživatelskou příručku. Hlavním přínosem této práce je vytvořený výsledkový systém, který nahradí stávající výsledkový systém soutěže Euro her Doksy. Po uvedení do provozu ho bude používat několik tisíc lidí a bude ulehčovat administrativu spojenou se soutěží.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses