Analýza marketingové komunikace společnosti Mixit - Müllerová, Michaela (2014)
Bakalářská práce s názvem: "Analýza marketingové komunikace společnosti Mixit" se ve své teoretické části zabývá jednotlivými nástroji komunikačního mixu, které jsou v aplikační části podrobněji analyzovány a vyhodnoceny na základě informací o dané společnosti. Ve druhé části práce -- aplikační části -- je prováděn sekundární výzkum dat z Market & Media & Lifestyle -- Target Group Index (MML-TGI) a dále je analyzován komunikační mix společnosti Mixit na základě dotazníkového šetření. Tyto dotazníky jsou vyhodnoceny a jsou z nich vyvozeny závěry a doporučení pro další kroky spojené s marketingovou komunikací společnosti Mixit.