Analýza marketingové komunikace společnosti Mixit - Müllerová, Michaela; Zamazalová, Marcela; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce s názvem: "Analýza marketingové komunikace společnosti Mixit" se ve své teoretické části zabývá jednotlivými nástroji komunikačního mixu, které jsou v aplikační části podrobněji analyzovány a vyhodnoceny na základě informací o dané společnosti. Ve druhé části práce -- aplikační části -- je prováděn sekundární výzkum dat z Market & Media & Lifestyle -- Target Group Index (MML-TGI) a dále je analyzován komunikační mix společnosti Mixit na základě dotazníkového šetření. Tyto dotazníky jsou vyhodnoceny a jsou z nich vyvozeny závěry a doporučení pro další kroky spojené s marketingovou komunikací společnosti Mixit.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses