Právo v oblasti multimédií - Lhotáková, Lucie; Horný, Stanislav, 1955-; Tomášková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce, zabývající se právní úpravou v oblasti multimédií, je rozdělena do čtyř částí. V první části se čtenář seznámí s právní úpravou, která se odráží v oblasti multimédií, a ze které jsem při vypracování této bakalářské práce vycházela. Druhá část se zabývá autorským zákonem České Republiky a jeho odrazem při tvorbě multimediálních děl. Tato část zasazuje zákon č. 121/2000 Sb., autorský zákon, do praktických souvislostí vycházejících z osobních zkušeností a analytického šetření. Ve třetí části bakalářské práce je popsán proces vzniku multimediálního díla a řešení právních problémů, které se při tvorbě multimediálních děl mohou objevit. Tato část je pomyslně rozdělena do částí, které reflektují produkční fáze vzniku díla. V poslední části se nachází popis bakalářského projektu, ve kterém byly použity znalosti nabyté v částech předešlých.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses