Účetnictví a audit fotbalových klubů - Dubská, Martina; Králíček, Vladimír, 1952-; Šedý, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou auditu a účtování fotbalových klubů v České republice. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se věnuje vymezení pojmů z oblasti auditu a uvádí specifika, která jsou typická pro účtování a vykazování fotbalových klubů. Praktická část je zaměřena na audit smyšleného fotbalového klubu. V této části je popsán proces auditu a jsou zde provedeny testy jednotlivých účetních oblastí.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses