Přístup společnosti Skanska a.s. k digitalizaci dokumentů - Černý, Petr; Maryška, Miloš; Svatoš, Oleg; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této bakalářská práce je zaměřit se na přístup společnosti Skanska a.s. k digitalizaci dokumentů. Zmapovat současný stav a pokusit se poukázat na výhody plynoucí z využívání převodu papírových dokumentů do digitální podoby. Teoretická část práce je zaměřena do uvedení problematiky týkající se digitalizace dokumentů. Jsou zde rozděleny přístroje, metody rozpoznávání obsahu, kroky nutné před zahájením snímáním dokumentů, popis a ukládání digitalizovaných dokumentů. Praktická část práce navrhuje využití elektronické komunikace ve strukturované podobě k zasílání fakturačních údajů. Nastíněna jsou dvě možné řešení využívající daných podmínek. Proces příjmu dokumentů v elektronické podobě ukazuje, jaké kroky odpadnou oproti příjmu papírových faktur. Hlavní přínos praktické části práce spočívá v analýze a poukázání na výhody zavedení elektronické fakturace do společnosti Skanska a.s.
Vedoucí práce: Miloš Maryška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses