Příležitostná autobusová doprava ve vybraných evropských zemích - Zacharuk, Mychajlo; Zelený, Lubomír; Novák, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zabývá podnikáním v příležitostné autobusové dopravě v České republice se zaměřením na okružní jízdy po území Evropské Unie. V úvodu práce je v kapitole legislativních podmínek pro provoz autobusové dopravy na několika stranách popsána legislativní terminologie autobusové dopravy a všech podmínek potřebných pro podnikání v ní. V další části je popsána společnost Gorizont Praha s.r.o. její struktura, pozice zaměstnanců a její činnosti. V závěrečné části této práce je popsán vybraný okruh jízdy, vybraný autobus pro tento okruh, samotná jízda a jsou vypsány tabulky s náklady, které jsou spojeny s takovou dopravou.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses