Podnikatelský plán - Maňurová, Marcela; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti, zaměřující se na organizaci dětských narozeninových oslav, společenských událostí a firemních večírku, na jehož základě bude posouzena realizovatelnost a ekonomická výhodnost daného podnikatelského záměru. Tematicky je práce rozdělena do dvou částí. První část zahrnuje teoretická východiska, definici podnikatelské plánu, popis struktury a zásad pro zpracování, jehož konkrétní podoba se nachází v navazující praktické části. Obsahuje stručné představení společnosti, vymezení mise, vize a hlavních cílů, popis podnikatelské příležitosti, celkového i cílového trhu včetně analýzy konkurence a marketingové strategie. Veškeré předchozí body shrnuje číselné vyjádření finančního plánu ve třech variantách vývoje, jehož podstatou je objektivní zhodnocení finanční zátěže projektu. Na konci práce je uvedená SWOT analýza, potenciální rizika projektu s návrhy protiopatření eliminující jejich dopad. Celá práce je zakončena závěrem a zhodnocením realizace podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses