Hodnocení kvality sportovních a tělovýchovných služeb - Vlásková, Nikola (2014)
Předmětem této diplomové práce je vyhodnocení kvality sportovních a tělovýchovných služeb v ženském volejbalovém klubu Madeta České Budějovice a v německém týmu Allgäu Team Sonthofen za pomocí dotazníku SERVQUAL. V teoretické části práce jsou prezentovány teoretické poznatky, týkající se služeb, kvality služeb, služeb v oblasti sportu a je zde také zaměření na metody měření spokojenosti zákazníka. V praktické části práce jsou prezentovány výsledky provedeného dotazníkového výzkumu a navrhnuta konkrétní opatření pro zlepšení v oblasti služeb volejbalových klubů