Analýza činnosti vybraného železničního dopravce - Vomlel, Tomáš; Zelený, Lubomír; Chadim, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na železniční dopravce především mezi Prahou a Ostravou, protože se v posledních letech začali objevovat noví dopravci, a tím narušili výhradní postavení Českých drah na tomto úseku. Práce se zaměřuje zejména na postup při získávání povolení pro vstup na tento trh. Dále popisuje úroveň služeb poskytovaných nejmladším dopravcem na této relaci a jeho technické vybavení pro provozování této činnosti. Poslední část práce zkoumá rozložení cestujících mezi dopravce působící na této trati, odhalování silných stran každého dopravce a možností jejich zlepšení.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses