Návrh dashboardů pro MBI metriky - Kožušník, Martin; Pour, Jan; Pražský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Hlavním cílem diplomové práce je návrh dashboardů pro MBI metriky. V teoretické části je pojem metrika zasazen do kontextu MBI metodiky a pojem dashboard do problematiky Business Intelligence a Corporate Performance Management v malých a středních podnicích. Teoretická část je řešena analýzou informačních zdrojů. Při návrhu dashboardů je využit nástroj MS Excel PowerPivot. Autor práce přispěl k řešenému tématu návrhy dashboardů, posouzením významu Business Intelligence a Corporate Performance management v malých a středních podnicích a návrhem rozšíření stávajícího klasifikačního systému metrik o tzv. branžová řešení.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses