Webová aplikace pro podporu týmové práce - Hoch, Tomáš; Sklenák, Vilém, 1963-; Chudán, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Předmětem této bakalářské práce je vývoj webové aplikace pro podporu týmové spolupráce. Práce se nezaměřuje pouze na psaní zdrojového kódu, ale obsahuje také všechny obvyklé etapy při vývoji softwaru. První etapa začíná obecným pohledem na aplikace typu groupware, dále je proveden průzkum dostupných aplikací tohoto typu a nakonec jsou specifikovány požadavky na vytvářenou aplikaci. Další etapou je návrh řešení, jehož snahou je, za pomoci několika modelů, co nejpřesněji vyjádřit specifikované požadavky na výslednou aplikaci. Následně dochází k realizaci navrženého řešení, na jehož konci je vytvořená aplikace. Poslední etapa je poté věnována testování aplikace, respektive ověření, zdali bylo dosaženo požadovaného výsledku.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses