Best practice ve firemním nákupu - Novotná, Petra; Vinš, Marek; Brathová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu fungování nákupních procesů organizací vzhledem k současným trendům doporučovaným zahraničními autory odborných studií. Dále je v této práci zkoumáno uplatnění zmíněných trendů v podnikové praxi, na základě analýzy nákupního procesu čtyř výrobních společností: GE Aviation Czech, s.r.o., Faurecia Exhaust Systems, s.r.o., Continental Automotive Czech Republic, s.r.o., Brandýs nad Labem a Doosan Bobcat Manufacturing, s.r.o. Práce dále přináší návrhy na zefektivnění výrobních procesů vybraných společností a zároveň obecné principy, které by měly být uplatněny při řízení nákupních procesů nadnárodních společností.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses