Corporate Identity strednej firmy s praktickou aplikáciou pre architektonickú spoločnosť - Seman, Daniel; Horný, Stanislav, 1955-; Černý, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Táto bakalárska práca sa zaoberá firemnou identitou a jej vizuálnymi zložkami z pohľadu komunikácie firmy. Cieľom práce je vytvorenie nového jednotného vizuálneho štýlu pre architektonické štúdio INAR. Teoretická časť je zamerená na firemnú identitu a jej vzťah k firemnému imidžu. Jej obsahom je tiež rozbor jednotlivých častí firemnej identity, ktorými sú firemná kultúra, firemná komunikácia, firemný dizajn a produkt. Cieľom teoretickej časti je danú problematiku objasniť a ponúknuť teoretický základ pre vypracovanie konkrétneho návrhu firemného dizajnu v praktickej časti. Praktická časť je zameraná na redizajn loga a tvorbu jednotného vizuálneho štýlu pre architektonické štúdio. Jednotlivé výstupy sú vytvorené so zreteľom na zásady popísané v teoretickej časti a s použitím metodiky, ktorá je používaná v bežnej praxi.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses