Podnik - subjekt hospodářské mobilizace - Králová, Eliška (2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou podniku -- subjektu hospodářské mobilizace. Teoretická část analyzuje podstatu a historický vývoj systému "hospodářské mobilizace" a objasňuje poslání, úkoly a specifiku řízení podniku -- subjektu hospodářské mobilizace. Praktická část je zaměřená na objasnění specifik krizového plánování a řídící dokumentace, potřebné pro činnost podniku -- subjektu hospodářské mobilizace.