Podnik - subjekt hospodářské mobilizace - Králová, Eliška; Antušák, Emil, 1948-; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou podniku -- subjektu hospodářské mobilizace. Teoretická část analyzuje podstatu a historický vývoj systému "hospodářské mobilizace" a objasňuje poslání, úkoly a specifiku řízení podniku -- subjektu hospodářské mobilizace. Praktická část je zaměřená na objasnění specifik krizového plánování a řídící dokumentace, potřebné pro činnost podniku -- subjektu hospodářské mobilizace.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses