Projekt analýzy a návrhu informačního systému pro půjčovny - Profousová, Lenka (2014)
Tato diplomová práce se zabývá několika pohledy na projekt v souvislosti s návrhem informačního systému půjčoven. První část práce je zaměřena na předprojektovou přípravu a ověření hypotézy o možnosti vstupu na trh se softwarem pro půjčovny. Druhý pohled je orientován na porovnání poskytování software prostřednictvím licence a jako služby SaaS. Třetí pohled se věnuje návrhu projektového postupu implementace metodiky PRINCE2. Práce končí uzavřením projektové fáze vytvoření detailní analýzy aplikace.