Projekt analýzy a návrhu informačního systému pro půjčovny - Profousová, Lenka; Říhová, Zora, 1948-; Vilímek, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato diplomová práce se zabývá několika pohledy na projekt v souvislosti s návrhem informačního systému půjčoven. První část práce je zaměřena na předprojektovou přípravu a ověření hypotézy o možnosti vstupu na trh se softwarem pro půjčovny. Druhý pohled je orientován na porovnání poskytování software prostřednictvím licence a jako služby SaaS. Třetí pohled se věnuje návrhu projektového postupu implementace metodiky PRINCE2. Práce končí uzavřením projektové fáze vytvoření detailní analýzy aplikace.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses