Mini One Stop Shop a jeho implementace v IS Finanční správy ČR - Růžičková, Veronika; Pour, Jan; Faltýnek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce se zabývá systémem Mini One Stop Shop a jeho implementací v IS Finanční správy ČR (ADIS). V první části práce je představena koncepce systému Mini One Stop Shop včetně základních pojmů a souvisejících legislativních dokumentů. V další části práce byla provedena analýza současných podmínek Finanční správy ČR v oblasti IS/ICT za účelem definice výchozího stavu pro realizaci oblasti plateb systému MOSS. Hlavním výstupem práce je návrh implementace oblasti plateb systému MOSS v ADIS, který je složen z detailní procesní analýzy, katalogu funkčních požadavků a příkladu konkrétního analytického zadání pro vybrané funkční požadavky. Hlavním přínosem práce je tak propojení obecných požadavků a principů systému MOSS, které jsou definovány jednotně pro všechny členské státy EU, s principy a postupy implementovanými v ADIS v konkrétní návrh implementace oblasti plateb systému MOSS.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses