Celoživotní vzdělávání v oblasti informatiky, srovnání možností - Pecharová, Karolína; Benáčanová, Helena, 1947-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá celoživotním vzděláváním v oblasti informatiky. Jejím cílem je přinést ucelený a aktuální přehled nabízených certifikací. Nejprve jsou definovány příslušné pojmy, týkající se celoživotního vzdělávání a certifikací. Poté jsou na základě žádanosti vybrány certifikáty k bližšímu popisu. Tyto certifikáty jsou nejprve obecně popsány a poté zhodnoceny z několika hledisek. Na konci práce jsou certifikace komplexně zhodnoceny.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses