Zhodnocení společenské odpovědnosti ve vybrané firmě - Bobková, Ludmila (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení aktivit v rámci společensky odpověd-ného podnikání ve vybrané firmě. Teoretická část vymezuje pojem a hlavní aktivity, jež společenská odpovědnost zahrnuje, jsou zde sepsány výhody a nevýhody pro firmy ak-tivně provádějící CSR. Dále práce seznamuje s organizacemi propagující CSR ve spo-lečnosti a oceněními, jež firmy za své dobrovolnické aktivity mohou získat. Stanoveným cílem je zhodnocení CSR aktivit ve vybrané firmě za pomocí metodiky KORP a tří pilířů ekonomického, společenského a environmentálního v návaznosti na získání ocenění Ná-rodní cena ČR za CSR.