Aktivity společenskej zodpovednosti firmy Orange Slovensko - Bačovčinová, Anna (2014)
Cieľom bakalárskej práce" Aktivity spoločenskej zodpovednosti firmy Orange Slovensko" je zmapovanie aktivít spoločenskej zodpovednosti spoločnosti Orange Slovensko. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. Teoretická časť objasňuje základné pojmy potrebné pre pochopenie problematiky. Praktická časť je venovaná spoločnosti Orange, analýze jej konceptu spoločenskej zodpovednosti a porovnaniu správy o CSR so štandardom GRI. Pomocou dotazníkového prieskumu bol zisťovaný postoj zákazníkov ku konceptu spoločenskej zodpovednosti spoločnosti a vplyv konceptu na ich nákupné rozhodovanie. Záver práce obsahuje zhodnotenie politiky spoločnosti, odporúčania a návrhy do budúcnosti.