Podnikatelský plán – webový portál pro poptávku IT služeb - Písařík, Marek (2014)
Diplomová práce je zaměřena na téma tvorby podnikatelského plánu. Na tuto problematiku pohlížím jak z teoretického hlediska tak i z praktického. V teoretické části vytvářím jakýsi univerzální manuál pro tvorbu podnikatelského plánu. V praktické se pak věnuji tvorbě konkrétního byznys plánu. Popisovaná podnikatelská příležitost se týká provozu webového portálu pro poptávku IT služeb.