Podnikatelský plán – webový portál pro poptávku IT služeb - Písařík, Marek; Bruckner, Tomáš, 1974-; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Diplomová práce je zaměřena na téma tvorby podnikatelského plánu. Na tuto problematiku pohlížím jak z teoretického hlediska tak i z praktického. V teoretické části vytvářím jakýsi univerzální manuál pro tvorbu podnikatelského plánu. V praktické se pak věnuji tvorbě konkrétního byznys plánu. Popisovaná podnikatelská příležitost se týká provozu webového portálu pro poptávku IT služeb.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: kognitivní informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses