Zvýšení efektivity obchodního oddělení ve vybrané IT společnosti. - Vrtiška, Pavel; Švecová, Lenka; Ivan, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Hlavním cílem této práce je vytvoření návrhů na zvýšení efektivity obchodního oddělení. V rámci teoretické části práce jsou představeny tři základní přístupy, které se věnují změnám v organizacích. Těmito přístupy jsou procesní management, lean management a management změn. Poznatky z těchto oblastí jsou následně aplikovány při vytváření konkrétních návrhů na zvýšení efektivity v rámci praktické části práce. Tato část začíná představením společnosti a sledovaného oddělení. Následně je provedena důkladná analýza současného stavu, která má za cíl odhalit problematické oblasti. Na základě těchto zjištění jsou následně vytvořeny jednotlivé návrhy na jejich odstranění, které by měly vést ke zvýšení efektivity sledovaného oddělení. Na konci práce dochází k vyčíslení očekávaných přínosů a jejich porovnání s definovanými cíli.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses