Metodiky rozvoje startupu, porovnání a aplikace, zhodnocení akvizice a aktivace zákazníků za použití webové analytiky - Myšík, Pavel (2014)
Práce se zabývá problematikou startupů a metodikami jejich rozvoje. Hlavním cílem je vysvětlit vybrané přístupy k rozvoji startupu, navzájem je porovnat a poté retrospektivně aplikovat na e-shop, který prodává oblečení, určit chyby v reálném minulém vývoji ve vztahu k metodikám a zhodnotit jejich vhodnost pro specifický byznys distribuce specifického produktu (oblečení) v České republice. Dalším stejně důležitým cílem je zhodnotit efektivnost akvizice a aktivace zákazníků e-shopu pomocí nástrojů webové analytiky a zhodnotit chování návštěvníků.