Analýza chýb v procesných a súvisiacich diagramoch - Kugler, Filip (2014)
Cieľom tejto bakalárskej práce je uviesť čitateľa do problematiky modelovania podnikových procesov a analýzy chybovosti pri ich vytváraní. Na začiatku sa práca zaoberá teóriou reengineeringu podnikových procesov, metodikami, štandardmi, CASE nástrojmi a následne samotným modelovaním a konkrétnymi diagramami. Prínos tejto bakalárskej práce spočíva v zhodnotení chybovosti procesných a súvisiacich diagramov na základe typového rozdelenia s možnými dopadmi chýb a technikami, ako sa im vyhnúť či už za pomoci metodík alebo CASE nástrojov.