Analýza chýb v procesných a súvisiacich diagramoch - Kugler, Filip; Svatoš, Oleg; Samec, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cieľom tejto bakalárskej práce je uviesť čitateľa do problematiky modelovania podnikových procesov a analýzy chybovosti pri ich vytváraní. Na začiatku sa práca zaoberá teóriou reengineeringu podnikových procesov, metodikami, štandardmi, CASE nástrojmi a následne samotným modelovaním a konkrétnymi diagramami. Prínos tejto bakalárskej práce spočíva v zhodnotení chybovosti procesných a súvisiacich diagramov na základe typového rozdelenia s možnými dopadmi chýb a technikami, ako sa im vyhnúť či už za pomoci metodík alebo CASE nástrojov.
Vedoucí práce: Oleg Svatoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses