Návrh databáze pro antropologické oddělení Národního muzea - Velemínský, Filip; Palovská, Helena, 1959-; Havelková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací databáze pro antropologické oddělení Národního muzea v Praze. Cílem práce je navrhnout komplexní databázové řešení, které obsahuje analýzu potřeb tohoto oddělení, návrh konceptuálního a fyzického modelu databáze, vytvoření aplikace v programu MS Access a ověření správnosti na testovacích datech. Databáze je navržena na základě konzultací se zaměstnanci, kteří mi pomáhali v objasnění dané problematiky, a tak je databáze upravena podle jejich požadavků. Komplexní databázové řešení v budoucnu umožní zaměstnancům antropologického oddělení vyšší kontrolu nad sbírkami a efektivnější práci s nimi.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses