Spotřební chování mladých žen na trhu kadeřnických služeb - Hřibalová, Tereza; Koudelka, Jan; Vadászová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá spotřebním chováním mladých žen na trhu kadeřnických služeb. Zaměřuje se na motivaci k nákupu této služby, vnímaná rizika spojená se tímto typem služby a určení faktorů ovlivňujících volbu kadeřnického salonu. Zkoumá také spokojenost cílové skupiny s kadeřnickými službami. První část práce uvádí specifika marketingu služeb a specifika spotřebního chování v kontextu služeb. Na tuto část navazuje kapitola shrnující výsledky výzkumů na dané téma ze sekundárních zdrojů. Praktická část práce je uvedena kapitolou věnovanou uskutečněným individuálním rozhovorů. Na základě sekundárních dat a provedených rozhovorů jsou stanoveny hypotézy, které jsou následně potvrzeny nebo vyvráceny v dotazníkovém šetření. Poslední část práce se zabývá analýzou výsledků dotazníkového šetření a na jejich základě formuluje doporučení určené primárně kadeřníkům a kadeřnickým salonů.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses