Finanční analýza firmy PRO-BIO, s.r.o. - Březinová, Zuzana; Holečková, Jaroslava; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tématem této diplomové práce je finanční analýza společnosti PRO-BIO, s.r.o. za období 2008-2012 na základě veřejně dostupných informací. V teoretické části je kladen důraz na vypovídací schopnost účetních výkazů. Následuje samotná finanční analýza vybraného podniku za použití horizontální a vertikální analýzy, poměrových ukazatelů a komplexních ukazatelů finančního zdraví. V rámci hodnocení finanční situace podniku je prováděno také mezipodnikové srovnání s konkurenční firmou.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses